Namens de familie Dohmen wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan de herdenkingsdienst, gisteren. Jullie zongen prachtig, het klonk zo mooi, in die kapel. Een betere manier om afscheid te nemen dan met live gezongen, prachtige liederen is er echt niet! En het slotlied, dat iedereen kon meezingen was ook een bijzondere ervaring; hoe jullie met die hoge aahhh’s boven ons monotone gezoem uitstegen en de zang optilden..prachtig! We hebben het ook erg op prijs gesteld dat jullie de moeite hebben genomen om helemaal uit Nijmegen te komen; de wekker gehoorzamend , files en parkeerproblemen trotserend. Alle lof voor jullie inzet!

Sophie Ephraim20 april 2018

Bedankt voor jullie prachtige zang. Nadien heb ik alleen maar positieve reacties gehoord van familie, vrienden en kennissen. Deze oogst wil ik graag met jullie delen. Jullie zingen prachtig, met stemmen die hemels klinken in de akoestiek van een kerk, en met een repertoire dat zoveel kleur aan een uitvaart kan geven. Een volgende keer maken we graag weer van jullie gebruik.

Gijs Wanders18 januari 2017

Ook het Ave Maria was erg mooi! Wij vonden het een hele plechtige viering en hadden geen flauw benul dat het 2 uur heeft geduurd.
‘Chante, chante encore’ en ‘What a wonderful world’ waren erg mooi en de 2 belangrijkste herinneringen. Ook het Ave Maria was mooi.

Ester Bless en Trix van Hest19 april 2017

Ontroerd zijn wij door de prachtige zang van het Uitvaartensemble Nijmegen bij de uitvaart vandaag van onze moeder Miep Balk-Levels. De mooie, zuivere, ingetogen wijze waarop uw koor zong heeft de uitvaart van onze moeder heel bijzonder gemaakt. Ze koesterde een grote liefde voor Maria, vandaar dat het prachtig gezongen Ave Maria van Schubert ons extra ontroerde. Vele meer dan positieve reacties hebben wij na afloop gekregen over de bijdrage van uw ensemble. In de wetenschap dat onze muzikale moeder genoten zou hebben van de met zoveel toewijding en zorg uitgevoerde liederen, kijken wij terug op een, mede door de muzikale bijdrage van uw ensemble, bijzondere uitvaartviering. Graag hadden wij de aanwezige leden van het ensemble persoonlijk willen bedanken. Daarom op deze wat onpersoonlijke wijze, hartelijk dank voor uw prachtige zang en pianospel.

Mirjam Visser-Balk14 mei 2016

Het is nu precies een week geleden dat mijn moeder begraven is. Het is een mooi afscheid geweest en dat is ook te danken aan het prachtige zingen van jullie koor!!
Met acht stemmen vulden jullie heel goed de ruimte van het sfeervolle kerkje in Beek.
Mijn familie en willen jullie daarvoor nog hartelijk danken.

Karin van Orsouw19 maart 2016
“Via deze weg wil ik jullie allen heel erg bedanken voor jullie zang bij de uitvaart van mijn vader Theo Geurts op 5 april 2019. Ik heb alleen maar goede berichten over jullie gehoord. Veel van de aanwezigen hebben gevraagd welk koor gezongen heeft. Ik heb jullie naam doorgegeven.”
Monique Geurts11 april 2019

“De familie Hissel was heel erg blij met jullie optreden tijdens de uitvaart van Wietha Hissel-Hafmanns op 29 april 2019 in de kapel van Joachim en Anna. Persoonlijk vind ik dat het UEN weer aan kwaliteit heeft gewonnen.”

Joke Peters, Klopper en Kramer2 mei 2019