De kracht van koormuziek
Een uitvaart, herdenkings- of afscheidsdienst is een intieme gebeurtenis, die gepaard kan gaan met sterke emoties. Wij maken onze aanwezigheid daaraan ondergeschikt en zingen voor u als nabestaanden. Met onze liederen zetten wij iets in beweging en kleuren het afscheid van uw dierbare muzikaal in.

Uiterlijk binnen 24 uur
Wilt u een een optreden boeken? Neemt u dan contact op met 06-20798257. Meestal hoort u binnen 12 uur of een optreden mogelijk is. Daarna maken wij samen met u een keuze uit ons repertoire. Of als u dat liever wilt met de uitvaartondernemer of ritueelbegeleider. Als u dat op prijs stelt, komen wij bij u langs.

Kosten
Het Uitvaartensemble Nijmegen is een stichting zonder winstoogmerk. Als vergoeding voor de kosten rekenen wij € 550,— per optreden als octet. Een kwartet is soms ook mogelijk. De kosten bedragen dan € 450,-. Voor het zingen op meerdere locaties, solistische zang of het ten gehore brengen van instrumentale muziek, brengen wij extra kosten in rekening.

Stemmen van Licht
Wij zingen ook bij hommages en andere vieringen onder de titel ‘Stemmen van licht’. De uitvoering en het repertoire stellen we in overleg vast. De vergoeding hangt af van de locatie, het aantal liederen en zangers en de uitvoering. Heeft u belangstelling? Neem dan gerust contact met ons op.